Diensten

Home Diensten

De Scheur-Expert Scheurherstel

Een voor ons dagelijks terugkerend werk scheurherstel. Hierdoor hebben we de juiste expertise en ervaring in huis om de scheur in uw gevel te herstellen en wel op een dergelijke wijze dat nadien vrijwel niets meer te zien is van het herstelwerk. Met behulp van bewapening zullen we de scheur in uw muur herstellen en krachtig maken. Dit doen we met spiraalvormige ankers ook wel “wokkels” genoemd. De ankers worden op verschillende lagen in het metselwerk verwerkt en dan wel in de voeg. Hierdoor kan onze applicator zorgen voor een bijna onzichtbaar herstel van uw gevel. Hierbij word rekening gehouden met bestaande situaties zoals kleur steen en voeg maar ook het patina van de steen krijgt aandacht indien nodig. (Hierover meer onder steenreparatie) Heeft u last van een scheur in de gevel? Met De Scheur-Expert heeft u een ervaren gecertificeerde partner aan uw zijde.

“De Scheur-Expert voor iedere scheur de juiste expertise een fijne gedachte”

Steenreparatie-mortel

Kapotte stenen in verweerde muren een veel voorkomend probleem. Hoe vaak zien we niet de opvallende steenreparaties in oude gevels waarin nieuwe stenen gebruikt worden om beschadigde te vervangen. Het doet afbreuk aan de gevel en de plaats van reparatie zal voor altijd zichtbaar blijven hetgeen veel mensen stoort. De verwering in oude gevels en de aanslag die de tand des tijd daarop achterlaat heeft een naam namelijk “PATINA”. Het patina van de stenen is een proces van luchtvervuiling en neerslag wat op de gevels neerdaalt en aanslaat. En zodoende is het lastig dezelfde kleur steen te vinden om de reparatie zo onopvallend mogelijk te maken. De Scheur-Expert heeft alle kennis in huis om de reparatie van dergelijke stenen en gevels uit te voeren met de hoogst mogelijke graad van onzichtbaarheid. Deze garantie kunnen we bieden door iedere reparatie op zichzelf te benaderen en de reparatie mortel aan te passen voor de verschillende situaties en kleurstellingen. We maken gebruik van een kleurenkaart waaruit we 36 verschillende kleuren kunnen maken daardoor is een benadering van 95% gegarandeerd. De steenpasta die wij gebruiken is een pasta die na uitharding precies dezelfde eigenschappen heeft als baksteen. En daardoor een wenselijke aanpak omdat het uithakken van stenen overbodig maakt en dus verdere schades aan de gevel uitsluit.

De Scheur-Expert Spouwankers

Een veel voorkomend probleem de spouwankers van uw pand zijn versleten en doen niet meer goed genoeg dienst. Spouwankers die versleten zijn kunnen gevaarlijke situaties in de hand werken denk aan vallende stenen. Door de spouwankers te renoveren voorkomt u gevaarlijke situaties en garandeert een stevige constructieve gevel. Mocht u niet zeker weten of uw spouwankers nog van een degelijke kwaliteit zijn dan doet u er verstandig aan contact op te nemen met De Scheur-Expert. Wij zullen dan een vakman op locatie sturen om een inspectie te doen. Wanneer de spouwanker renovatie niet nodig is zijn de kosten voor de inspectie gratis. Een veilige gevel zonder kans op vallende stenen is ons de gratis inspectie dubbel en dwars waard. De inspectie van de spouwankers gaat als volgt in zijn werk. Wat de vakman op locatie komt doen is een trekproefmeting waaruit hij de gemeten waarde van de verbindingssterkte op verschillende plaatsen kan bepalen en zo op papier aantonen hoe veilig/onveilig uw gevel is Wist u dat de methode gebruikt word in landen als Japan waar aardbevingen aan de orde van de dag zijn. De Scheur-Expert is ervaren en bovendien gecertificeerd.

“De Scheur-Expert een veilig gevoel”

Betonrot-reparatie

Betonrot een veelvoorkomend probleem gelukkig heeft De Scheur- Expert de juiste kennis en ervaring in huis om uw problemen met rotte betondelen deskundig te repareren. Soms zijn er kleine reparaties nodig maar ook grotere projecten worden door De Scheur- Expert vakkundig aangepakt en uitgevoerd. Door jarenlange ervaring en regelmatige “up 2 date” cursussen op gebied van beton en beton constructie bent u verzekerd van een kundige partner.

De Scheur-Expert “ uw partner in beton”

Stofvrij werken een must!

Stofvrij werken een must! Bij De Scheur-Expert werken we stofvrij dit in belang van klant en uiteraard onze medewerkers. Op locatie waar wij onze werkzaamheden uitvoeren zullen we altijd gebruik maken van stofvrij werken. Dit doen we door gebruik te maken van de beste machines die tno gekeurd zijn zodat de gezondheid van onze medewerkers maar ook die van de klant niet in gevaar komt door zogenaamde fijnstofverspreiding. Fijnstof is stof die met het blote oog niet zichtbaar is. De deeltjes stof zijn zo klein dat het wel voor een periode rond kan blijven zweven in de omgeving. Wanneer het niet regent of waait kan dit zelfs tot 2 weken duren. Wij van De Scheur-Expert werken om die reden dus stofvrij met apparatuur.

De Scheur-Expert “voldoet aan de laatste eisen”

De Scheur Expert

Contact opnemen kan via het volgende telefoonnummer:

+31 (0)30 3030 650